Covid

Spoštovani gosti
s tem obvestilom želimo vse svoje drage goste seznaniti, kako v Hotelu Cerkno ukrepamo v trenutnih okoliščinah, povezanih z novim koronavirusom (Covid-19). Ves čas spremljamo razmere tako na globalni kot lokalni ravni. Vedeti morate, da je varnost naših gostov  glavna skrb in da si vam jo v največji možni meri prizadevamo zagotoviti. Želimo pa vam tudi omogočiti čim večjo prožnost pri vaših potovalnih načrtih.

Varnost nastanitve v Hotelu Cerkno
Varnost in zaščita naših gostov in zaposlenih sta naša glavna prednostna naloga. Vse svoje objekte ustrezno vzdržujemo, da bi zagotovili najvišje zdravstvene in varnostne standarde. V odziv na koronavirus še intenzivneje izvajamo vsa priporočila javnih zdravstvenih organov in temu bomo sledili tudi v bodoče, ko se zadeve do neke mere normalizirajo.  

Vaše obstoječe in prihodnje rezervacije
Ena od vrednot Hotela Cerkno d.o.o. je družbena odgovornost, zato smo v skladu s priporočili javnih zdravstvenih organov in vlade naše objekte začasno zaprli. Če to vpliva na vaše rezervacije, vas bomo kontaktirali in ponudili druge možnosti ter vam pomagali pri potovalnih načrtih. Spremljajte novice in upoštevajte priporočila vlade, da bi čim bolj zmanjšali tveganje. Upoštevajte tudi morebitne potovalne omejitve.  

covid

Prožnost pri rezervacijah
Želimo, da ste v zvezi z rezervacijami, ki jih opravite v Hotelu Cerkno, brez vsakih skrbi. V teh izrednih okoliščinah prilagajamo naše politike individualne rezervacije, da bi vam zagotovili čim več prožnosti v skladu z vašimi potrebami.

Rezervirajte svoj dopust brez tveganja!
Za vse obstoječe in nove rezervacije v letu 2020 smo vam zagotovili Hotel Cerkno Voucher, ki ponuja popolno fleksibilnost pri izbiri in spremembi dopustniškega termina v letu 2020 ali 2021 ter druge ugodnosti v času bivanja.Število dni vaše obstoječe rezervacije v 2020 lahko prenesete na katerikoli razpoložljivega datuma v letu 2020.Če v letu 2020 ne boste mogli priti, lahko svojo rezervacijo prestavite na leto 2021, vendar ne v zimski termin.Sprememba dopustniškega termina je možna najpozneje 3 dni pred vašim načrtovanim prihodom. Za več informacij nas kontaktirajte s sporočilom na info@hotel-cerkno.si ali pokličite na številko +386 5 37 43 400Če izvedba vaše rezervacije v letu 2020 ne bo mogoča, lahko rezervacijo prenesete v leto 2021  ali jo odpoveste 100-odstotno brezplačno do 3 dni pred prihodom.Za vse tiste, ki morda letos poleti ne boste mogli načrtovati svojega dopusta pri nas, smo začeli s prodajo zimskih paketov za leto 2021. Izbirajte prvi in si zagotovite zaslužen dopust po posebnih cenah. 

Covid

Dobrodošli v dolini miru!

Hotel Cerkno omogoča svojim gostom izjemne počitnice že od leta 1976, v središču vsega pa ste prav vi, naši dragi gosti. Želimo vam zagotoviti, da bo v teh negotovih časih in v prihodnosti varnost gostov še naprej naša glavna prednostna naloga pri izvajanju naših storitev.

Upamo, da se kmalu ponovno srečamo v Cerknem.

Ekipa Hotela Cerkno d.o.o.

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...